Fitness » Tilbud til frivillige ledere i Frem

Tilbud til frivillige ledere i Frem Skørping for Frem Fitness

Frem Fitness har et godt tilbud til alle frivillige ledere i Frem Skørping.  Som vores påskønnelse for jeres indsats for vores forening, har ledere mulighed for at tegne medlemskab af Fitness og få den valgte periode fordoblet uden beregning.Mindste periode der giver fordobling er 6 måneder. I har således  mulighed for få et helt års medlemskab for seks måneders pris!

Rent praktisk foregår det ved, at du på vores hjemmeside tilmelder dig og betaler for en periode efter eget valg. Herefter sender du en e-mail til fremfitness@gmail.com og meddeler at du er frivillig leder og ønsker den valgte medlemsperiode fordoblet.

Der er to forudsætninger, som begge skal være opfyldt for at tilbuddet gælder:

  • Du skal i Conventus stå opført som frivillig leder i din egen afdeling.

  • Din mail skal sendes inden den oprindeligt valgte periode udløber. Hvis du f.eks. tegner dig for en periode for seks måneder, som du ønsker forlænget til tolv måneder, skal du sende din mail inden de seks første måneder er gået.


Vi opfordrer jer i øvrigt til at give vores Facebook side (søg efter Frem Fitness) et like – så bliver du orienteret om nye aktiviteter og hold hos os. Husk også, at du til enhver tid er velkommen til at få tips og inspiration til din træning og/eller et nyt træningsprogram hos vore friske og dygtige instruktører.

God fornøjelse med træningen!

Frem Fitness

Idrætsforeningen - FREM Skørping | Himmerlandsvej 59 | 9520 Skørping