Fitness » Hold træning » Seniorfitness 60+

Seniorfitness 60+


Er du 60+ er du hjertelig velkommen til at deltage i seniorfitness.  Det kræver bare et normalt medlemskab i fitness, da det åbner op for alle holdaktiviteter vi har.

Allerede når vi fylder 30 år, begynder det at gå ned af bakke med kroppen og når vi er omkring 60 går det rigtig hurtigt. Du kan heldigvis gøre noget selv for at bremse det. Kroppen er sådan indrettet at den gør alt for at spare energi, det vi ikke bruger skærer den væk. Ubevidst holder vi også op med at strække langt ud, men holder lemmerne tæt på kroppen. Det er ikke meget der skal til for at modvirke den nedadgående spiral, det kræver bare regelmæssig træning nogle gange om ugen. Mange bliver forbavsede over den fremgang der kommer efter bare et par ugers træning med balanceøvelser og fysisk træning.

Alle kan deltage på det niveau de er på og skal ikke opfylde nogle krav, andet end at møde op. Der er nu 5 instruktører til at lede træningen og der vil være flere tilbud at vælge i mellem. Vi starter altid med 30 min opvarmning, balance og strækøvelser. Derefter vil der være mulighed for maskintræning, træning med frie vægte, spinning eller måtte/boldøvelser. Vi slutter af med kaffe/the, det er muligt mod egenbetaling at bestille rundstykker mm.

Der er træning mandag og fredag 9.30-11.00 og vi mødes til kaffe/the bagefter.

Vi kan anbefale dig at træne onsdag også da det er optimalt. Onsdag formiddag der være en instruktør der kan hjælpe dig hvis du har behov for særlig opfølgning/instruktion.

Her i 2019 starter vi 4 oktober.og slutter 3 april 2020.Har du spørgsmål så kontakt Henrik Østergaard på 40932984 eller på mail fremfitness@gmail.com. Seniorfitness har en side på FB hvor du kan følge med i hvad der sker og hvornår. Siden hedder Frem Seniorfitness.


Har du spørgsmål så kontakt en af instruktørerne:
Lis Borris 22773270
Henning Olesen 27279192
Henrik Østergaard 40932984
Mail:fremfitness@gmail.com

 

Idrætsforeningen - FREM Skørping | Himmerlandsvej 59 | 9520 Skørping