Fitness » Seniorfitness 60+

Seniorfitness 60+ Hver mandag og fredag 9.30-11.00. Du er velkommen.


Der vil nogle mandage og fredage bære muligt at deltage i holdtræning i sommerperioden prøv at mød op.Det er ikke noget der bliver opslået.


Er du 60+ er du hjertelig velkommen til at deltage i seniorfitness.  Det kræver bare et normalt medlemskab i fitness, da det åbner op for alle holdaktiviteter vi har.

Allerede når vi fylder 30 år, begynder det at gå ned af bakke med kroppen og når vi er omkring 60 går det rigtig hurtigt. Du kan heldigvis gøre noget selv for at bremse det. Kroppen er sådan indrettet at den gør alt for at spare energi. Det vi ikke bruger skærer den væk. Ubevidst holder vi også op med at strække langt ud, men holder lemmerne tæt på kroppen. Det er ikke meget der skal til for at modvirke den nedadgående spiral, det kræver bare regelmæssig træning nogle gange om ugen. Mange bliver forbavsede over den fremgang der kommer efter bare et par ugers træning med balanceøvelser og fysisk træning.

Det muligt at få test på muskler, ydre og indre fedt, væskebalance, BMI samt biologisk alder. Resultaterne bliver udskrevet på strimmel så du altid  kan følge med i hvordan det går med kroppen.

Alle kan deltage på det niveau de er på og skal ikke opfylde nogle krav, andet end at møde op.  Vi starter altid med 15 min opvarmning, balance og strækøvelser. Derefter vil der være mulighed for maskintræning, træning med frie vægte eller måtte/boldøvelser.


Der er træning mandag 9.30-11.00og fredag 9.30-11.00 og har du lyst til at deltage, mødes vi til kaffe/the efter træning hos bagtanker..

Vi kan anbefale dig at træne onsdag også da det er optimalt. Onsdag formiddag der være en instruktør der kan hjælpe dig hvis du har behov for særlig opfølgning/instruktion.


Seniorfitness har en side på FB hvor du kan følge med i hvad der sker og hvornår. Siden hedder Frem Seniorfitness. https://www.facebook.com/groups/1592737504282235

Du kan blive meldt ind ved fremmøde.

Har du spørgsmål så kontakt ældre ansvarlig.

Henrik Østergaard

Mobil: 21907443
Mail: fremfitness@gmail.com

Idrætsforeningen - FREM Skørping | Himmerlandsvej 59 | 9520 Skørping