Basket » Værdier og forventninger til spillere, holdledere, turneringsleder og forældre » Holdledere
Som holdleder skal du udenfor banen være med til at aflaste træneren med de praktiske ting der er omkring et basketballhold, sådan at træneren kan have fokus på at tage sig af selve træningen og kampene.

Holdlederen skal vedligeholde og opdatere følgede på holdsport:
  • Telefon/e-mail for forældre og spillere.
  • Vaske- og køreplan for de planlagte kampe.
  • Kamp-information om spillested, mødetid og mødested i samarbejde med træneren.
  • Oprette events i holdsport og håndtere tilmeldinger til stævner i samarbejde med trænere.
  • Informere via holdsport eller email i forbindelse med arrangementer i samabejde med kontaktpersonen i bestyrelsen.
Som holdleder er du for det meste sammen med træneren placeret på spillerbænken under kampene. Det vil sige, at det er dig der f.eks. trøster en spiller der eventuelt er kommet til skade, sætter et plaster på en ørering, lægger is på en forvredet fod og lignende – så træneren kan koncentrere sig om kampen.
 
Det er også holdlederen der udfylder spillere og startere i MVP appen.  I MVP appen skal spillere og startere  udfyldes inden kampstart. Det er ganske simpelt en app der hedder MVP hvori spillernes for- og efternavne og trøjenummer er anført.
 
NB: Det er vigtigt at du som holdleder udpeger en stedfortrædende holdleder i de tilfælde hvor du ikke kan være med til kampene, således at det ikke bliver trænerens problem. Se eventuelt på jeres køre- og vaskeplan for at finde
en, du ved vil være der.
 
Holdlederen skal være bestyrelsens kontaktperson i forhold til at finde hjælpere blandt forældrene til de arrangementer, som basketball har forpligtiget sig til.

 
Idrætsforeningen - FREM Skørping | Himmerlandsvej 59 | 9520 Skørping