Fitness » Instruktion/prøvetime » Book tid til individuel instruktion

Book tid til individuel instruktion


Alle medlemmer skal efter indmeldelse og inden træning påbegyndes introduceres til brugen af centeret og instrueres i brug af centerets udstyr.

I forbindelse med introduktionen er det muligt at få lavet et individuelt træningsprogram, tilpasset dine ønsker og mål.


Det er udelukkende centeres uddannede instruktører som må foretage denne introduktion, som sker i instruktørernes træffetid (se forsiden). Reservation af tid til instruktion sker online herunder.

Hvis du ikke allerede er medlem af en af IF Frem Skørpings afdelinger, skal du registrere dig som medlem (koster ikke noget) for at kunne booke en prøvetime.


Alle medlemmer er til enhver tid velkomne til at få inspiration til ny træning hos vore veluddannede instruktører, og er velkome til at reservere tid til opfølgende instruktion eller få lagt et nyt træningsprogram.

Ugeplan for instruktion

Nedenstående oversigt viser som udgangspunkt indeværende uge. Såfremt du ønsker at reservere en tid senere (max 30 dage frem), kan du klikke dig frem til den ønskede dato/uge i kalenderen.

 

Idrætsforeningen - FREM Skørping | Himmerlandsvej 59 | 9520 Skørping