Fitness » Tilmelding

Tilmelding

Hvis du ikke allerede er registreret som medlem af IF Frem Skørping, skal du starte med at oprette dig som medlem ved at registrere dine personlige oplysninger her:
Når du er oprettet som medlem, kan du booke en gratis prøvetime her: Instruktion/prøvetime

Hvis du ønker at træne aktivt hos os, skal du tegne og betale for en træningsperiode.

Inden du gør det, er det VIGTIGT at du læser vore betingelser for indmeldelse og abonnement herunder og bekræfte, at du er indforstået med disse ved at klikke på linket nederst på siden.
  1. Medlemsskab af Frem Fitness fungerer som et abonnement. Som et led i tilmelding til Frem Fitness vil du blive bedt om at knytte et betalingskort til din profil, og du vil blive bedt om at vælge en abonnementsperiode. Det betyder, at medlemsskabet, ved udløbet af den valgte periode automatisk fornyes for en ny periode af samme varighed, og at kontingent for denne nye periode automatisk hæves på det tilmeldte betalingskort. Såfremt du ikke ønsker at kontingent for en ny periode automatisk hæves på det tilmeldte betalingskort, kan du 24 timer efter indmeldelse selv opsige dit abonnement her på hjemmesiden. Dette gøres ved at vælge menupunktet "Stop automatisk betaling". Det er vigtigt at du venter minimum 24 timer med at opsige dit abonnement, idet det ellers ikke vil blive aktiveret korrekt.
  2. Alle medlemmer skal efter indmeldelse og inden træning påbegyndes introduceres til brugen af centeret og instrueres i brug af centerets udstyr. Det er udelukkende centeres uddannede instruktører som må foretage denne introduktion. Læs mere om instruktion
  3. Medlemmer af Frem Fitness er forpligtet til at overholde vore ordensregler

Jeg bekræfter, at have læst og accepteret ovenstående, og jeg ønsker at fortsætte min tilmelding

 

Login


Hvis du allerede er medlem, kan du logget dig ind herunder:
Idrætsforeningen - FREM Skørping | Himmerlandsvej 59 | 9520 Skørping