Fitness » Instruktion/Prøvetime

Instruktion / Prøvetime

Alle medlemmer skal efter indmeldelse og inden træning påbegyndes introduceres til brugen af centeret og instrueres i brug af centerets udstyr. I forbindelse med introduktionen er det muligt at få lavet et individuelt træningsprogram, tilpasset dine ønsker og mål. Det er udelukkende centeres uddannede instruktører som må foretage denne introduktion, som sker i instruktørernes træffetid.

Personer, som ikke tidligere har trænet i Frem Fitness er velkomne til at booke en gratis prøvetime man- til torsdag kl. 18-20.

Der skal reserveres tid til introduktion/prøvetime i vores online kalender. Man skal være oprettet som medlem af IF Frem Skørping for at modtage instruktion / få en prøvetime. Hvis du tidligere har været medlem i Fitness eller en anden afdeling i IF Frem Skørping, skal du logge på med din eksisterende medlemsprofil. Hvis du ikke tidligere har været medlem, skal du oprette dig som medlem på vores tilmeldingsside

Det er muligt at booke en tid til instruktion/prøvetime uden at have betalt for et aktivt abonnement, men man skal være oprettet som medlem (gratis).

Alle medlemmer er til enhver tid velkomne til at få inspiration til ny træning hos vore veluddannede instruktører, og er velkome til at reservere tid til opfølgende instruktion eller få lagt et nyt træningsprogram.

Når du har booket en tid til instruktion, bedes du notere dig tiden - du får ikke nogen e-mail som bekræftelse.

Hvis du er forhindret i at komme til en booket instruktionstid, er det vigtigt at du annullerer din booking online. Dette gøres ved at logge ind på sammen vis som da tiden blev booket og så vælge "Annuler" og kan gøre indtil 2 timer inden tiden for instruktion.


Husk at medbringe træningssko og -håndklæde

Book tid til instruktion »

Idrætsforeningen - FREM Skørping | Himmerlandsvej 59 | 9520 Skørping