Forside » IF Frem Skørping Forside » Nyhedsarkiv
Klublotto ophører pr. 1.januar 2016 23-12-2015
Hovedbestyrelsen har besluttet ikke at fortsætte med at udbyde klublotto, som Frem overtog i 2013 fra Frems Venner, grundet administrative årsager. Det overvejes at udbyde Klublotto i en moderniseret udgave på et senere tidspunkt. Vi takker de mange, der igennem årene har støttet klubbens arbejde ved at købe et eller flere lodder.
Fin deltagelse i Rebildløbet 2015 18-06-2015
Mere end 300 løbere deltog i den 12. udgave af Rebildløbet, der blev afviklet lørdag den 13.juni. 43 børn løb 1 km, 92 løbere klarede de 5,9 km, 97 løbere de 13,7 km, mens hele 69 løbere løb halvmarathon og 11 løbere løb marathondistancen. Vejret var en udfordring i år – både for løberne og for de mange frivillige, der hjalp med afviklingen. Men dette til trods blev løbet afviklet med succes.
Rebildløbet har trukket lod blandt de frivillige fra Frem Skørping om to gavekort til Den Grønne Asparges til en værdi af 624 kr. pr. stk.
De heldige vindere af lodtrækningen er: Dorthe Thorsøe og Eva Petersen. TILLYKKE!
Vinderne får tilsendt deres præmier med posten.
                                    
Se resultater og billeder fra løbet på Rebildløbets egen hjemmeside
http://www.rebildloebet.dk/

Sæt kryds i kalenderen allerede nu til den 13.udgave af Rebildløbet, der afvikles lørdag den 11.juni 2016
Atletikafdelingen er lukket! 19-04-2015
På seneste generalforsamling blev det besluttet at lukke atletikafdelingen. Afdelingen har gennem lang tid haft svært ved at tiltrække både nye medlemmer og trænere. En stor tak skal lyde til Patrick Lemonnier, der i en årrække har været både formand, træner og bestyrelse i afdelingen. Han fortsætter heldigvis sit virke som arrangør af Rebildløbet.
27.12.12

Online tilmelding og betaling

Hvordan gør jeg ?
Her på hjemmesiden klikker du på den sportsgren, som du ønsker at tilmelde dig. Herefter vælger du i menuoversigten punktet "Tilmelding og betaling" - og følger anvisningerne på siden.
 

VIGTIGT ved tilmelding af dit barn

Sker ved at benytte din egen emailadresse men oprette dit barn med barnets eget navn og fødselsdato.

Vi håber, at vores medlemmer vil tage godt imod det nye system. Som ved alle nyindførte IT-systemer vil der givetvis opstå begyndervanskeligheder, men vi håber på Jeres forståelse herfor.

Læs mere ved at klikke nedenfor på linket "Inforskrivelse om Conventus"
Idrætsforeningen - FREM Skørping | Himmerlandsvej 59 | 9520 Skørping