Forside » IF Frem Skørping Forside » Nyhedsarkiv
AFLYSNING AF REBILDLØBET 2020

Kære alle i IF Frem Skørping med interesse for Rebildløbet,

På baggrund af regeringens udelukkelse af forsamlinger på mere end 500 deltagere frem til min. 1. september, og i det at efteråret allerede er fuldt besat med mange andre udskudte motionsløb, har vi valgt at aflyse årets Rebildløb. Næste gang, arrangementet afvikles, bliver til næste år: lørdag 12. juni 2021. 

Har du købt et startnummer, kan du gøre følgende:
  1. Du deltager i Rebildløbet  2021 og skal ikke foretage dig noget – dit startnummer overføres automatisk til næste år (tilmeldte børn, som kommer over aldersgrænsen på 10 år i 2021, får dispensation til at deltage i Børneløbet næste år)
  2. Du ønsker ikke at  deltage i Rebildløbet 2021. Skriv venligst senest 31/5 2020  til Rebildløbet på info@rebildloebet.dk og vedhæft din købskvittering, så fører vi pengene retur (fratrukket et administrationsgebyr til Sportstiming på 15 kr.). 
Er du frivillig og havde tænkt dig at hjælpe med Rebildløbet i år:

Vi gerne takke dig for det! Vi håber meget, at du og de mange andre søde frivillige hjælpere fra IF Frem har lyst til at stille op, når det går løs igen ☺ 


Mange hilsener fra
Løbsarrangørerne
27.12.12

Online tilmelding og betaling

Hvordan gør jeg ?
Her på hjemmesiden klikker du på den sportsgren, som du ønsker at tilmelde dig. Herefter vælger du i menuoversigten punktet "Tilmelding og betaling" - og følger anvisningerne på siden.
 

VIGTIGT ved tilmelding af dit barn

Sker ved at benytte din egen emailadresse men oprette dit barn med barnets eget navn og fødselsdato.

Vi håber, at vores medlemmer vil tage godt imod det nye system. Som ved alle nyindførte IT-systemer vil der givetvis opstå begyndervanskeligheder, men vi håber på Jeres forståelse herfor.

Læs mere ved at klikke nedenfor på linket "Inforskrivelse om Conventus"
Idrætsforeningen - FREM Skørping | Himmerlandsvej 59 | 9520 Skørping