Instruktion / Prøvetime

Alle medlemmer skal efter indmeldelse og inden træning påbegyndes introduceres til brugen af centeret og instrueres i brug af centerets udstyr. I forbindelse med introduktionen er det muligt at få lavet et individuelt træningsprogram, tilpasset dine ønsker og mål. Det er udelukkende centeres uddannede instruktører som må foretage denne introduktion, som sker i instruktørernes træffetid (se plan herunder).

Personer, som ikke tidligere har trænet i Frem Fitness er velkomne til en prøvetime i centeret.

Der skal reserveres tid til introduktion/prøvetime, hvilket sker online i kalenderen herunder. Man skal være oprettet som medlem af IF Frem Skørping for at modtage instruktion / få en prøvetime. Hvis du tidligere har været medlem i Fitness eller en anden afdeling i IF Frem Skørping, skal du logge på med din eksisterende medlemsprofil. Hvis du ikke tidligere har været medlem, skal du oprette dig som medlem herunder.

Det er muligt at booke en tid til instruktion/prøvetime uden at have betalt for et aktivt abonnement, men man skal være oprettet som medlem (gratis). Du kan oprette dig som medlem her: Tilmelding

Alle medlemmer er til enhver tid velkomne til at få inspiration til ny træning hos vore veluddannede instruktører, og er velkome til at reservere tid til opfølgende instruktion eller få lagt et nyt træningsprogram.

Når du har booket en tid til instruktion, bedes du notere dig tiden - du får ikke nogen e-mail som bekræftelse.

Hvis du er forhindret i at komme til en booket instruktionstid, er det vigtigt at du annullerer din booking online. Dette gøres ved at logge ind på sammen vis som da tiden blev booket og så vælge "Annuler" og kan gøre indtil 2 timer inden tiden for instruktion.

Ugeplan for instruktion

Nedenstående oversigt viser som udgangspunkt indeværende uge. Såfremt du ønsker at reservere en tid senere (max 30 dage frem), kan du klikke dig frem til den ønskede dato/uge i kalenderen.

 

Idrætsforeningen - FREM Skørping | Himmerlandsvej 59 | 9520 Skørping