Fitness » Tilmelding2

SÅDAN ANVENDER DU FREM FITNESS' MEDLEMSSYSTEM FOR ABONNEMENTER FØRSTE GANGVælg ønsket abonnement herunder og log ind herunder med det brugernavn og password du anvendte da du tidligere tilmeldte dig i IF Frem Skørping. Bemærk, at der ved indmeldelse opkræves kr. 85,- som betaling for ny nøglebrik.

Nøglebrikkerne kan genanvendes, så hvis du har en gammel nøglebrik, beder vi dig tage denne med i centeret og lægge den i den dertil opstillede kasse på bordet ved indgangen. På forhånd TAK!

VIGTIGT!: Medlemsskab af Frem Fitness fungerer som et abonnement. Dette betyder, at ved udløbet af den valgte periode, fornyes medlemsskabet automatisk og kontingent for en ny periode hæves automatisk på det tilmeldte betalingskort.

LUKKET HOLD FOR REBILD BAKKER MTB


Tilmelding til nedenstående hold gælder udelukkende medlemmer af Rebild Bakker MTB, som er tilknyttet denne forenings interne ordning omkring træning i Frem Fitness. Tilmelding hertil giver udelukkende adgang til holdtræning på det aftalte tidspunkt og på de aftalte betingelser, og giver IKKE ret til individuel træning i centeret på andre tidspunkter.
Idrætsforeningen - FREM Skørping | Himmerlandsvej 59 | 9520 Skørping