Løb » Skovløberne Rold
Velkommen til Skovløberne Rold ! 

Holder du af at løbe i skoven, så kom og træn med Skovløberne Rold hver tirsdag kl. 9.30 eller 17.30 og torsdag kl. 18.30. Vi træner på forskellige niveauer.

Skovløberne Rold er Skørping og omegns løbeklub.

Elsker du at løbe i skoven? Har du lyst til at møde andre med samme interesse? Vil du gerne udvikle dit løb – blive hurtigere, løbe længere eller blive mere konsistent i din træning?

Så kom og løb med! Skovløberne Rold er en social løbeklub med plads til løbere på forskellige niveauer. Vi løber sammen to gange om ugen i det kuperede terræn i Rold Skov og Rebild Bakker – med afgang fra Skørping Idrætscenter. Målet er at blive bedre løbere og samtidig have det hyggeligt og få gode oplevelser i skoven. Når det bliver for mørkt at løbe i skoven, løbes på asfalt og grusstier.

Med 8 engagerede, DGI-uddannede trænere, som varetager træningen på de tre forskellige hold, er der grobund for udvikling.

En gang om ugen (torsdag) er der holdtræning med styrkeøvelser, intervalløb, tempotræning mv. Den anden træningsgang (tirsdag) byder på fællesløb med fælles opvarmning, hvorefter deltagerne finder sammen evt. på tværs af holdene.

Det er vigtigt at understrege, at det er nødvendigt at løbe minimum 2, gerne 3 gange om ugen, hvis man vil udvikle sit løb.

Når der er relevante motionsløb at deltage i, træner vi frem mod disse og deltager i samlet flok, hvis det har interesse. Dette gælder bl.a. Rebildløbet, som afvikles den anden lørdag i juni i Skørping, samt evt. andre.
Idrætsforeningen - FREM Skørping | Himmerlandsvej 59 | 9520 Skørping