Gymnastik » Hold og træningstider 2019/20 » Beskrivelser af voksenhold

Dans dig glad

Er et tilbud til dig, som godt kan lide at lave små danse-sekvenser inspireret af crossdans og Sh'bam i samspil med god musik. Dette kombineret med lidt styrke og udspænding i slutningen af træningen. Holdet er sidste på eftermiddagen og kun i én time, så du stadig kan nå hjem og få noget ud af aftenen. 

Alder: 17 +

 

 

Tæskeholdet M/K

Tæskeholdet er sjov træning, hvor du er sikker på at få sved på panden. Der vil være elementer af styrke- og konditionstræning samt stræk til inspirerende musik. Indholdet vil variere fra gang til gang afhængigt af de to instruktører, fra små sammensætninger til musik og cirkeltræning.

Alder ca. 17-65, alle kan være med, du sætter selv grænsen.

Berit & Morten


 
DGI YOGA
 
Max. 20 deltagere
 
DGI yoga bygger på øvelser fra Hatha yoga, hvor formålet er at skabe balance mellem krop og sind. Vi vil arbejde med forskellige øvelser, der kan være med til at løsne op for spændinger og blokeringer i kroppen, styrke kroppen og skabe balance. Vi vil også have fokus på åndedrættet og på afslapning.
 
I yoga handler det om at være til stede og turde mærke efter hvad kroppen fortæller dig.
Du skal have lyst til at arbejde med dig selv og din krop. Alle kan deltage, det er ikke nødvendigt at være smidig eller stærk.
 
Du skal selv medbringe en yogamåtte, en pude og et lille tæppe, samt tøj hvor du kan bevæge dig frit.
                        
Berit & Karen
Idrætsforeningen - FREM Skørping | Himmerlandsvej 59 | 9520 Skørping