Gymnastik » Hold og træningstider 2020/21 » Beskrivelser af børne/unge-hold

Dans 3.-4. klasse


På Dans 3.-4. klasse skal vi lære at bevæge os i takt til musikken og have det super sjovt imens.
Der er plads til alle, piger som drenge, så kom frisk, hvis du er klar på dans, leg og masser af sjov.

Vi ses!

/Ninna

 

Dans 0.-2. klasse

Dans 0.-2. klasse er for alle, dreng som pige, som godt kan lide at danse eller gerne vil lære det.
Vi skal bevæge os en masse og have det super sjovt med kombineret dans og leg. 
Alle kan være med!

Vi ses 

/Ninna

Street Dance 5.-6. klasse

På Street Dance hygger vi en time om ugen med dans der passer til alle niveauer. 

Kom og vær med til et friskt indslag i ugen med sjov, leg og udfordrende sjove danse.

/Frida

 
Rødderne (5-6 år)
 

På Røddernes gymnastikhold skal vi bruge vores kroppe, lave spændende aktiviteter og have det sjovt med hinanden! 
Vi skal udfordre og udvikle vores motoriske færdigheder, vi skal øve os i at gå på et hold med andre børn, og så skal vi først og fremmest have gode og sjove oplevelser i gymnastikkens verden. Vi vil prøve forskellige aktiviteter som redskabsgymnastik og spring, enkle boldspil, motoriske forestillingslege og samarbejdsøvelser og en hel masse andet. Vi kommer til at øve ting som forlæns og baglæns kolbøtter, vejrmøller, sprællemand, gadedrengehop, børne-styrkeøvelser og afslapningsøvelser.
 
Vi glæder os til at se dig😀
Rikke, Laura og Ditte
Krudtuglerne (3 - 4 år)

Kolbøtter, badutspring, balance og gåsegang ... På Krudugle-holdet skal vi lege, løbe, hoppe, trille og tonse. Vi skal prøve alt det sjove kroppen allerede kan - og så skal vi øve os i alt det nye som vi kan lære den! Det bliver sjovt og fyldt med spændende udfordringer, musik og en masse grin!

Til at starte på må én forælder pr. barn gerne være i hallen, men som ugerne går og børnene øver sig i kolbøtter, køkultur og vejrmøller, så skal I øve jer i at sidde i cafeteriet, hvor I kan nyde en times voksentid med de andre forældre. Vi håber, at I som forældre har lyst til at give en hånd, når redskaberne skal pakkes ud og væk, så krudtuglerne kan få lov til at lave så mange badutspring som muligt.

Vi glæder os til at se dig!

Sabrina & Anne-Kathrine
 
Inline: Øvet og Speed.
Holdet er fra 4. årgang og ældre (som udgangspunkt). Holdet er fokuseret på at tilbyde udvikling til børn som kører hurtigt på skøjter, og evt. dyrker rulleskøjeløb på konkurrenceplan.
 
Krav for deltagelse:
Tidligere erfaring for rulleskøjteløb nødvendig. Holdet tager udgangpunkt i at børnene har en del erfaring med rulleskøjteløb, og øvelserne vil i høj grad være fart orienteret, men dog stadig fokus på basisøvelser og leg. Børnene forventes at indgår i et team, hvor vi fælles skaber et godt træningsmiljø, og tager behørig hensyn, således at alle børnenes udvikling tilgodeses. Børnene forventes at være aktivt deltagende, hvor makkerhjælp og teamwork er nøgleord i træningens opbygning.
 
Træningen vil tage udgangspunkt i øvelser som udvikler børnene henimod hurtigløb på rulleskøjter. Det bygges op som en blanding af leg, basisøvelser og et stigende element at små individuelle og holdkonkurrencer, hvor slutmålet er at give børnene færdigheder til også at kunne deltage i Speedskating konkurrencer. Holdet forventes hovedsageligt at bestå af gengangere fra tidligere hold.
 
Det vil være muligt at skifte fra det ene hold til det andet, såfremt det skønnes nødvendigt.
 
Ansvarlig instruktør:
Clas Lau
 
Hjælpe instruktør:
Rikke Bæk
Kim Kristensen
Inline: Begynder/basis og leg

Max antal: 22

 
Holdet er fra børn fra 3. årgang og ældre. Holdet en en blanding af leg og basisøvelser, men der køres også hurtigt.
 
Krav for deltagelse:
Børnene kan selv stå på deres skøjter, og køre stille rundt, unden at skulle holdes i hånden. Børnene skal selv kunne iføres sig udstyr og skøjter uden hjælp fra instruktørerne. Børnene skal være klar til at kunne modtage holdinstruktion.
 
Træningen består hovedsageligt at lege, sjove øvelser og ind imellem små konkurrencer mod sig selv eller de andre på holdet, i en uhøjtidelige atmosfære. Instruktørerne har stor fokus på at variere træningen, så selv den helt nye løber og løberen med mere erfaring får en god oplevelse og udvikler sig. Træningen bygges systematisk op, som vil resultere i en stejl udviklingskurve for børnenes færdigheder. Selvom træningen tager udgangspunkt i leg og sjov, vil der også være røde kinder og sved på panden. Holdet forventes at komme til at bestå af lige dele nye og lige dele gengangere.
 
Det vil være muligt at skifte fra det ene hold til det andet, såfremt det skønnes nødvendigt.
 
Ansvarlig instruktør:
Rikke Bæk
 
Hjælpe instruktør:
Kim Kristensen
Clas Lau
Forældre/barn gymnastik

Gymnastik for børn, fra de kan gå og op til 3 år, og deres forældre, hvor både store og små skal være aktive. Vi vil komme til, at træne grundmotoriske færdigheder ved hjælp af både redskabsbane og lege. Vi skal hoppe, krybe, kravle, rulle, synge og lege. Det er vigtigt for os, at børnene er trygge og glade for at komme til gymnastik, og vi vil derfor arbejde med gentagelser, så gymnastik bliver velkendt og forudsigeligt. Herfra kan vi løbende introducere små nye øvelser og lege for jeres børn og arbejde med deres motoriske udvikling.
 
Hver gang har vi brug for, at nogle forældre kommer lidt før og hjælper med at stille redskabsbanen op inden timen starter, ligesom vi også kan få brug for hjælp til oprydning og afspritning efter timen.
 
Vi glæder os til at se jer.
Tina og Jane 
Idrætsforeningen - FREM Skørping | Himmerlandsvej 59 | 9520 Skørping