Gymnastik » Hold og træningstider 2019/20 » Beskrivelser af børne/unge-hold
Krudtuglerne (3 - 4 år)

På Krudtugle-holdet skal vi springe, hoppe, løbe, synge og lege. Målet er at udfordre og udvikle børnenes motoriske færdigheder og vi skal øve ting som forlæns og baglæns kolbøtter, vejrmøller, enkelte spring og træne balancen.
 
På Krudtugle-holdet er det ok at forældrene sidder i hallen, men børnene skal øve sig i at gå til gymnastik uden mor og far. Det skal være en tryg og god oplevelse at gå til gymnastik og vi skal have det rigtig sjovt sammen. 

Vi glæder os til at se dig
Rikke, Ditte og Laura
 
Inline: Øvet og Speed.
Holdet er fra 4. årgang og ældre (som udgangspunkt). Holdet er fokuseret på at tilbyde udvikling til børn som kører hurtigt på skøjter, og evt. dyrker rulleskøjeløb på konkurrenceplan.
 
Krav for deltagelse:
Tidligere erfaring for rulleskøjteløb nødvendig. Holdet tager udgangpunkt i at børnene har en del erfaring med rulleskøjteløb, og øvelserne vil i høj grad være fart orienteret, men dog stadig fokus på basisøvelser og leg. Børnene forventes at indgår i et team, hvor vi fælles skaber et godt træningsmiljø, og tager behørig hensyn, således at alle børnenes udvikling tilgodeses. Børnene forventes at være aktivt deltagende, hvor makkerhjælp og teamwork er nøgleord i træningens opbygning.
 
Træningen vil tage udgangspunkt i øvelser som udvikler børnene henimod hurtigløb på rulleskøjter. Det bygges op som en blanding af leg, basisøvelser og et stigende element at små individuelle og holdkonkurrencer, hvor slutmålet er at give børnene færdigheder til også at kunne deltage i Speedskating konkurrencer. Holdet forventes hovedsageligt at bestå af gengangere fra tidligere hold.
 
Det vil være muligt at skifte fra det ene hold til det andet, såfremt det skønnes nødvendigt.
 
Ansvarlig instruktør:
Clas Lau
 
Hjælpe instruktør:
Rikke Bæk
Kim Kristensen
Inline: Begynder/basis og leg

Max antal: 22

 
Holdet er fra børn fra 3. årgang og ældre. Holdet en en blanding af leg og basisøvelser, men der køres også hurtigt.
 
Krav for deltagelse:
Børnene kan selv stå på deres skøjter, og køre stille rundt, unden at skulle holdes i hånden. Børnene skal selv kunne iføres sig udstyr og skøjter uden hjælp fra instruktørerne. Børnene skal være klar til at kunne modtage holdinstruktion.
 
Træningen består hovedsageligt at lege, sjove øvelser og ind imellem små konkurrencer mod sig selv eller de andre på holdet, i en uhøjtidelige atmosfære. Instruktørerne har stor fokus på at variere træningen, så selv den helt nye løber og løberen med mere erfaring får en god oplevelse og udvikler sig. Træningen bygges systematisk op, som vil resultere i en stejl udviklingskurve for børnenes færdigheder. Selvom træningen tager udgangspunkt i leg og sjov, vil der også være røde kinder og sved på panden. Holdet forventes at komme til at bestå af lige dele nye og lige dele gengangere.
 
Det vil være muligt at skifte fra det ene hold til det andet, såfremt det skønnes nødvendigt.
 
Ansvarlig instruktør:
Rikke Bæk
 
Hjælpe instruktør:
Kim Kristensen
Clas Lau
Forældre/barn gymnastik

Max. antal: 30

Gymnastik for børn fra de sikkert kan gå og op til 3 år og deres forældre, hvor både små og store skal være aktive! Vi vil starte hver time med en samlet velkomst og nogle forskellige lege i fællesskab. Den sidste halve time vil blive brugt på en redskabsbane, hvor der samtidig er plads til fri leg i resten af hallen.

Hver gang har vi brug for at nogle forældre kommer lidt før og hjælper med at stille redskabsbanen op inden timen starter. Efter fælles oprydning slutter vi af med en farvelsang og eventuelle beskeder.

Fra gang til gang vil vi gentage nogle af legene, så børnene kan glædes over genkendelsen, men vi vil selvfølgelig introducerer nye lege i løbet af sæsonen.

Vi glæder os til at se jer!
Kristine og Marie-Louise


 
Idrætsforeningen - FREM Skørping | Himmerlandsvej 59 | 9520 Skørping