Gymnastik » Hold og træningstider 2019/20 » Beskrivelse af Familiegymnastik

Familiegymnastik 

Max. antal deltagere: 30 familier
 
Som småbørnsfamilie kan det af og til være svært at finde tid til, at hele familien får motioneret og får pulsen op. Frem Skørping Gymnastik er igen klar med gymnastik og motion for hele familien.
 
Holdets struktur og indhold
Formålet med holdet er at alle i familien skal have mulighed for at lege og dyrke motion sammen med hinanden og sammen med andre familier.
Hver træning starter kl. 17.00 - men vi vil gerne, at dem som har mulighed for det, kommer 15 min. før så vi kan hjælpes ad med at lave en sjov redskabsbane. Vi starter hver gang med en fælles leg, dans eller anden fælles aktivitet inden ungerne bliver sluppet løs på redskaberne og mødrene/fædrene i den anden hal. Det er selvfølgelig frivilligt om man som forælder vil lege med børnene eller deltage i voksenaktiviteterne, men vi håber selvfølgelig at de fleste vil være med. Er der nogle af de større børn der har lyst, kan vi også finde på at spille hockey, fodbold, stå på rulleskøjter mm.. Vi leger indtil 17.55 hvor vi hjælpes ad med at stille redskaberne på plads.

 

Kvinder: aktive i de ulige uger. Aktiviteterne planlægges efter hvem og hvor mange vi er. Mulige aktiviteter kan være styrketræning, løb, hockey, badminton mm. Der er ingen krav til færdigheder!

Mænd: aktive i de lige uger. Frem til efterårsferien vil træningen foregå udendørs- og efterfølgende vil bl.a. hockey, fodbold og volley være på programmet.

Spisning 
Det er muligt at bestille mad i hallens cafeteria (skal gerne bestilles før træningens start) og spise sammen med de andre familier efter træning.
Idrætsforeningen - FREM Skørping | Himmerlandsvej 59 | 9520 Skørping