Gymnastik » Hold og træningstider 2020/21 » Beskrivelse af Familiegymnastik

Familiegymnastik 

Max. antal deltagere: 15 familier
 
Som småbørnsfamilie kan det af og til være svært at finde tid til, at hele familien får motioneret og får pulsen op. Frem Skørping Gymnastik er igen klar med gymnastik og motion for hele familien.
 
Holdets struktur og indhold
Formålet med holdet er at alle i familien skal have mulighed for at lege og dyrke motion sammen med hinanden og andre familier.
Hver træning starter kl. 17.00 - men vi vil gerne, at dem som har mulighed for det, kommer 15 min. før så vi kan hjælpes ad med at lave en sjov redskabsbane. Vi starter hver gang med en fælles leg, dans eller anden fælles aktivitet inden ungerne bliver sluppet løs på redskaberne og i hallen. Vi forventer, at alle familier støtter op om de fælles aktiviteter, da der er masser af tid til fri leg efterfølgende.
Vi prøver også at lokke forældrene igang, så mødrene og fædrene på skift kan få lidt ekstra sved på panden. Det er selvfølgelig frivilligt om man som forælder vil lege med børnene eller deltage i voksenaktiviteterne. Er der nogle af de større børn der har lyst, kan vi også finde på at spille hockey, fodbold, stå på rulleskøjter mm.. Vi leger indtil cirka 17.55 hvor vi hjælpes ad med at spritte redskaberne af og stille dem på plads.

 

Kvinder: aktive i de ulige uger. Aktiviteterne planlægges efter hvem og hvor mange vi er. Mulige aktiviteter kan være styrketræning, løb, hockey, badminton mm. Der er ingen krav til færdigheder!

Mænd: aktive i de lige uger. Frem til efterårsferien vil træningen foregå udendørs- og efterfølgende vil bl.a. hockey, fodbold og volley være på programmet.

Spisning 
Vi vil gerne tage initiativ til fællesspisning med mad udefra den sidste gymnastik-gang i hver måned (medbring gerne eget service).
Har man lyst til at benytte sig af fasciliteterne til at spise en pizza fra Papas, Burger fra Bagtanker eller andet de andre fredage også, er man mere end velkommen til det, så længe caféteriaet efterlades pænt til de næste.

Idrætsforeningen - FREM Skørping | Himmerlandsvej 59 | 9520 Skørping