Gymnastik » Hold og træningstider 2018/19 » Beskrivelse af Familiegymnastik
Familiegymnastik 

Max. antal deltagere: 30 familier

 
Som småbørnsfamilie kan det af og til være svært at finde tid til, at hele familien får motioneret og får pulsen op. Frem Skørping Gymnastik igen klar med gymnastik og motion for hele familien.
 
Holdets struktur og indhold
Formålet med holdet er at alle i familien skal have mulighed for at dyrke motion på samme tid. Derudover håber vi I år, at kunne præsenterer idrætsforeningens forskellige idrætsgrene for de børn, som er store nok til at blive aktiveret uden mor og far.
Hver træning starter kl. 17.00 - men vi vil gerne, at dem som har mulighed for det, kommer 15 min. før så vi kan hjælpes ad med at lave redskabsbaner mm. Så kan alle, børn som voksne være klar til aktiviteter kl. 17.00. Ligeledes forventer vi at alle hjælper med oprydning af redskaber når vi slutter kl. 18.00.

Aktiviteter i løbet af sæsonen
  • Små børn (inkl. en forældre): Her starter vi fælles med en leg eller kort opvarmning til musik. Efterfølgende er der fri leg og redskabsaktiviteter. Det forventes, at forældrene er aktive sammen med børnene og selv tager initiativ til at udfordre børnene motorisk og sanseligt i redskaberne.
  • Store børn: vil blive tilbudt at deltage i forskellige idrætsgrene som kidsvolley, håndbold, fodbold og springgymnastik af idrætsforeningens instruktører.
  • Kvinder: aktive i de ulige uger. Aktiviteterne spænder vidt fra udendørs parkour til yoga og almindelig konditions- og styrketræning.
  • Mænd: aktive i de lige uger. Frem til efterårsferien vil træningen foregå udendørs- og efterfølgende vil bl.a. hockey, fodbold og volley være på programmet.
Spisning
Det er muligt at bestille mad i hallens cafeteria (skal gerne bestilles før træningens start) og spise sammen med de andre familier efter træning.
 
 
   

 
 
 
 
 
 
 
 
Idrætsforeningen - FREM Skørping | Himmerlandsvej 59 | 9520 Skørping