Gymnastik » Hold og træningstider 2018/19 » Beskrivelse af En for alle - alle for en
 

En for Alle

Mandag kl. 17.30 - 19.00

 

Kan du lide at have det sjovt? Har du brug for, at der er højt til loftet? Så er gymnastikholdet "En for alle - Alle for en" måske noget for dig!


Idrætten er målrettet børn med autisme, ADHD eller børn med særlige behov. Derfor er holdet ideelt til børn, som har behov for at der ikke er så mange, samt en struktur så du ved hvad der skal ske. Samtidig hjælper de voksne dig til at blive endnu bedre til idræt. De 3 instruktører på holdet, er erfarne og har kendskab til målgruppens problemstillinger. Man skal være min. 6 år for at kunne deltage på holdet. 

Vi laver mange forskellige aktiviteter, som gør at du får lidt sved på panden og samtidig har det rigtig sjovt. Vi har bl.a. airtrack, springgrav, rullebræt, faldskærm, atletik, badminton, lege og boldspil - alt sammen tilpasset dine forudsætninger og interesser.


Vi træner mandag kl. 17.45 - 19.15 i Skørping Hallen (hal 2), så kom og vær med og se om det er noget for dig. Mor og far må meget gerne være med i hallen, hvis du har behov for det.

Hvis mor og far har nogle spørgsmål kan de ringe til instruktøren Anette Bentholm - tlf. 72690951
Vi glæder os til at se dig!

Idrætsforeningen - FREM Skørping | Himmerlandsvej 59 | 9520 Skørping